Mesekönyvem

Lófri, a kölyökcica mindenre kíváncsi. Elindul felfedezni, mi van a kerítésen túl, megpróbálja kihalászni a szép, színes labdát a medencéből, szájtátva csodálja a szivárványt az égen és egy üvegdarabban. Közben sok érdekes dolgot megtapasztal a világról és önmagáról, néha kalamajkába keveredik, de Lófrit nem kell félteni. Bátorsága és találékonysága átsegíti a nehezebb helyzeteken is.

A fiam körülbelül hároméves volt, amikor egyszer a házunkkal szemközti árokban egy apró kölyökcica nyávogott. Szegény alig bírt kikászálódni. Mi éppen indulófélben voltunk, s amikor visszatértünk, már nem láttuk a cicát. Soha többé. Viszont elkezdtem mesélni a fiamnak a kíváncsi kiscicáról, aki nekivág a nagyvilágnak, majd belepottyan az árokba. Aztán újabb történetek születtek. Évek teltek el azóta, s a kíváncsi kiscica történetéből megszületett az első mesekönyvem.

Igyekeztem olyan kötetet alkotni, amilyet én magam is szívesen megvásárolnék. Amit a gyerekem újra és újra látni-hallani akar. Amit jó kézbe venni. Amiből az immár kisiskolás fiam is gyakorolhatja az olvasást. Az első visszajelzések alapján sikerült a fenti kívánalmaknak megfelelő, szerethető mesekönyvet készíteni.

A kíváncsi kiscica felfedezi a világot című kötet 56 oldalon 3 mesével szórakoztatja a gyerekeket. Elsősorban 2-5 éves korúaknak ajánlom, de kisiskolások is használhatják olvasási gyakorlatként. Ebben segíti őket az egyszerű cselekmény, valamint a szellős, nagy betűs tördelés (ez utóbbinak pedig az esetleg gyengébben látó nagyszülők is örülhetnek).

Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlom a könyvet

Miért érdemes megrendelni a könyvemet?

  • uniszex mese, vagyis fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlható,
  • minden oldalpáron színes kép,
  • kemény borítós kivitel a tartósság érdekében,
  • három kedves történet,
  • szerethető mesehős, akivel könnyen azonosulnak a gyerekek,
  • kisiskolás korban is használható olvasási gyakorlatként,
  • különlegesen szép, festett illusztrációk (Bécsi Bella munkája)

Itt tudsz belelapozni:

a_kivancsi_kiscica_reszlet

A mesekönyv ára 3290 forint (ÁFÁ-val együtt).

A felhasználási feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatót itt találod, néhány fontos tudnivalót azonban ezen oldal alján is kiemeltem.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni a könyvet:

Itt rendelheted meg a mesekönyvet!
Megrendelőlap A kíváncsi kiscica felfedezi a világot című könyvhöz
Az alábbi, szállítási névre és címre vonatkozó mezőket csak akkor töltsd ki, ha a szállítási adatok nem egyeznek meg a számlázási adatokkal, és nem a személyes átvételt kéred.
Ha visszaigazoló levelünket nem találod, kérlek, nézd meg a Spam/Promóciók mappában is.

Ha Foxpost csomagautomatába kéred a könyvet, ezen a linken találod meg a hozzád legközelebbit. A kiválasztott automata nevét, címét, kérlek, másold a megjegyzés mezőbe, hogy tudjam, hová küldjem a csomagot. 🙂

Ha dedikáltatni szeretnéd a megrendelt kötetet, a megjegyzés mezőben jelezd ezt és azt is, milyen névre. Kérlek, vedd figyelembe, hogy amennyiben dedikálást kérsz, sajnos nem áll módomban visszavenni a könyvet, ha bármilyen ok miatt visszaküldenéd. Dedikálás nélkül 14 napig elállhatsz a vásárlástól, ha kifogástalan állapotban visszaküldöd a kötetet, ebben az esetben visszautalom a könyv árát. (Az oda- és visszaküldés költségét viszont sajnos nem áll módomban.)

A számla összege a megrendelt mesekönyv(ek) árát, a szállítás költségét, valamint utánvét esetén ennek díját tartalmazza majd. A pontos végösszegről a rendelés feldolgozását követően e-mailben adok visszajelzést, de az egyes tételek az űrlapon is fel vannak tüntetve.

Az adatvédelmi tájékoztatót itt, az általános szerződési és felhasználási feltételeket pedig itt találod.